موبایل ، کامپیوتر ، نرم افزار ، آندروید
بهترین های اینترنت را از ما بخواهید

کتاب موبایل

دانلود ماهنامه موبایل طنین بوک نسخه خرداد ماه 1391

تسخه خرداد کتاب موبایل طنین نیز منتشر شد که می توانید در ادامه مطلب از سایت جوجیکا دانلود نمایید.



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 11 خرداد 1391برچسب:, :: 23:2 ::  نويسنده : امیر

 

 واژه نامه زرین انگلیسی به فارسی

نام کتاب :  واژه نامه انگلیسی به فارسی زرین‎

نویسنده : مجتبی شیرپور

ناشر :  gogika

زبان کتاب :  پارسی

تعداد صفحه :  ۱۴۷

قالب کتاب : PDF

حجم فایل :  ۱,۶۴۰   کیلوبایت

توضیحات :  این کتاب شامل کلیه لغات انگلیسی از اول راهنمایی تا پیش دانشگاهی بوده و شامل ۱۴۷ صفحه میباشد. این کتاب در سال ۸۶ چاپ شده بود که در حال حاضر نسخه الکترونیکی آن از طرف مولف برای سایت پارس بوک ارسال شده است.



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 11 خرداد 1391برچسب:, :: 22:36 ::  نويسنده : امیر

 

فرهنگ عمید ‎

نام کتاب :  فرهنگ فارسی عمید

نویسنده : استاد حسن عمید

ناشر :  gogika

زبان کتاب :  پارسی

تعداد صفحه :  ۱۰۸۸

قالب کتاب : PDF

حجم فایل :  ۶,۵۳۹   کیلوبایت

توضیحات : فرهنگ عمید واژه‌نامه‌ای دوجلدی است، شامل واژه‌های فارسی و لغات عربی و اروپایی و ترکی به کار رفته در زبان فارسی و اصطلاحات ادبی و علمی که به دست حسن عمید نوشته شده‌است. این واژه‌نامه نخستین بار در سال ۱۳۴۲ هجری خورشیدی با سرمایهٔ کتابخانه ابن سینا چاپ شد. حسن عمید در سال ۱۳۳۳ واژه‌نامه‌ای را به نام فرهنگ نو به چاپ رساند، ولی کامل‌ترین فرهنگ او که فرهنگ عمید نام دارد در سال ۱۳۴۲ به چاپ رسید. فرهنگ عمید چندین بار با شمارگان بالا به چاپ رسیده‌است و فرهنگی کمابیش کامل و محبوب است و بنا به نظر برخی کارشناسان، ایراد گفتنی در آن یافت نمی‌شود. از ویژگی‌های این واژه‌نامه می‌توان موردهای زیر را نام برد:

آمدن نشانه‌های آوایی واژگان (برای تلفظ درست واژگان) در میان کمانک برابر هر واژه؛

زبانی که واژگان از آن آمده‌است و واژهٔ اروپایی وارد شده به زبان نیزبه همان زبان آورده شده؛

گونهٔ واژگان براساس دستور زبان اول فرهنگ بیان شده است؛

آوا نگاری واژگان عربی بر اساس تلفظ اصلی واژه آورده شده و معنی واژگان به صورت روشن و به زبان ساده نگاشته شده؛

در این فرهنگ تصویرهایی برای برخی از واژگان گنجانده شده‌است؛ این فرهنگ تنها دربرگیرندهٔ شمار فراوانی از واژگانی است که در زبان فارسی به کار رفته‌اند و نام مکان‌ها و شهرها و نویسندگان، و هنرمندان در آن نوشته نشده‌است.



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 11 خرداد 1391برچسب:, :: 21:56 ::  نويسنده : امیر

نام کتاب : فرهنگ فشرده جامعه شناسی

نویسنده : ریچارد شفر

ناشر :  gogika

زبان کتاب :  پارسی

تعداد صفحه :  ۱۷۷

قالب کتاب : PDF

حجم فایل :  ۲,۹۰۶   کیلوبایت

توضیحات :  در کتاب فرهنگ فشرده جامعه شناسی خوانندگان در کنار آموختنِ مفاهیم اصلی و واژه های پرکاربردِ جامعه شناسی، بنوعی به تمرین استفاده از متون اصلی و تمرین زبان عمومی و تخصّصی و حتّی تمرین ترجمه نیز می پردازند. علاوه بر اینها، تلفّظ ( آمریکایی) واژه ها هم در این فرهنگ گنجانده شده است تا در کنار پرداختن به متن و مفهوم و محتوا، با ارائۀ تلفّظ صحیح واژه ها، به فرم و صورت کار هم توّجهی شده باشد.



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 11 خرداد 1391برچسب:, :: 21:53 ::  نويسنده : امیر

نام کتاب : واژه نامه پارسی سره

نویسنده : گروه علمی تک

ناشر : gogika

رمز:www.gogika.com

زبان کتاب :  پارسی

تعداد صفحه :  ۲۴۹

قالب کتاب : PDF

حجم فایل :  ۲,۱۰۰   کیلوبایت

توضیحات :  بن مایه هر زبان را دستور زبان‌های آن می‌سازند و چنانچه این بن‌مایه دچار لغزش شود امیدی به استواری آن زبان نمی‌توان داشت؛ از این روست که برای پاسداری از زبانمان باید دستورزبان فارسی را از گزند دور نگه داریم. پارسی سره، آن گونه از زبان پارسی است که تهی از هر گونه  واژگان بیگانه باشد. زبان فارسی کنونی بازماندهٔ زبانی است کهن، که شاید هم‌اکنون کم تر از پنج درصد از آن دست نخورده و سَره مانده باشد. ولی این گفته به معنی آن نیست که نود و پنج درصد دیگر از آن زبان‌های بیگانه و جدا از آن زبان کهن است. شاید گفتن این که بخش بزرگی از زبان فارسی کنونی را شالودهٔ همان زبان ساخته‌است خرسندتان کند.  زبان فارسی دچار دگرگونی‌های بسیاری بوده‌است که یکی از چرایی‌های آن پیوند نزدیک با مردمان دیگر به دلیل گسترش ایران از یونان تا هند و دیگری فتح ایران توسط اعراب و مغولان است که آن را تا مرز نابودی کشاند؛ و اگر تلاش بزرگانی چون فردوسی نامدار که خطر نابودی همیشگی فرهنگ ایرانی را با از میان رفتن زبان فارسی حس کردند نبود، بی‌گمان نابودی زبان پارسی رخ می‌داد. واژه نامه ای که در پیش رو دارید دارای بیش از ۲۴۵ صفحه بوده که به گردآوردی واژگان پارسی سره پرداخته است و با همگام سازی لغات تازی با همتای پارسی خود کوشش به پالایش زبان پارسی از واژگان بیگانه و تازی می نماید.



ادامه مطلب ...


صفحه قبل 1 صفحه بعد

 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب